Niniejsza strona internetowa może używać technologii cookie głównie w celach zapewnienia prawidłowego działania, ale także m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Akceptacja przyjmowania plików cookie może zostać odwołana za pomocą ustawień przeglądarki. Możliwe jest również sprawdzenie obecności i przeglądanie zawartości plików cookie.
wyszukaj
bip

PRAWA KONSUMENTA
NOWE PRZEPISY DOTYCZĄCE ZNAKOWANIA ŻYWNOŚCI


Oferty praktyk dla studentów

Rejestr zmian treści informacji publicznych
Lp.TabelaNr rekorduTyp zmianyDataZmieniającyAktualna wartośćWięcej
1.strony41usunięcie zapisu2017-11-23 12:01Grzegorz ZającZobaczZobacz
2.strony41zmiana2017-11-23 12:00Grzegorz ZającZobaczZobacz
3.strony33zmiana2017-11-23 11:58Grzegorz ZającZobaczZobacz
4.strony34zmiana2017-08-17 16:02Grzegorz ZającZobaczZobacz
5.strony34zmiana2017-07-19 15:34Grzegorz ZającZobaczZobacz
6.strony34zmiana2017-07-19 15:33Grzegorz ZającZobaczZobacz
7.strony23zmiana2017-03-14 10:31Grzegorz ZającZobaczZobacz
8.strony22zmiana2017-03-14 10:29Grzegorz ZającZobaczZobacz
9.strony64zmiana2017-03-14 10:23Grzegorz ZającZobaczZobacz
10.strony64zmiana2017-03-14 10:22Grzegorz ZającZobaczZobacz
11.strony47zmiana2017-03-14 10:00Grzegorz ZającZobaczZobacz
12.strony64zmiana2017-03-14 10:00Grzegorz ZającZobaczZobacz
13.strony57zmiana2017-03-14 10:00Grzegorz ZającZobaczZobacz
14.strony55zmiana2017-03-14 09:59Grzegorz ZającZobaczZobacz
15.strony50zmiana2017-03-14 09:59Grzegorz ZającZobaczZobacz
16.strony49zmiana2017-03-14 09:59Grzegorz ZającZobaczZobacz
17.strony48zmiana2017-03-14 09:59Grzegorz ZającZobaczZobacz
18.strony64nowy zapis2017-03-14 09:59Grzegorz ZającZobaczbrak
19.strony33zmiana2017-03-14 09:41Grzegorz ZającZobaczZobacz
20.strony63zmiana2017-02-20 13:44Grzegorz ZającZobaczZobacz

1 2 3 ... 11 >> 
Biuletyn Informacji Publicznej. www.bip.swijhars.pl - Strona Główna | Redakcja